Het Miljonairsmodel van Casper Camps écht kritisch bekeken

Zoals al eerder een aantal keren is aangegeven op deze site: op internet vind je veel manieren om snel rijk te worden (en om een tegengeluid te laten horen, heet deze website ‘Niet Snel Rijk’). Een van die ‘mooie’ programma’s is het Miljonairsmodel van Casper Camps.

Hier zal dat miljonairsmodel eens onder de loep worden genomen door een website die echt onafhankelijk is. Daar is wel behoefte aan, aangezien veel andere ‘onafhankelijke’ onderzoekers uiteindelijk niet zo onafhankelijk blijken te zijn. Daarover later meer. Nu eerst: wat is het miljonairsmodel en hoe werkt het?

Miljonairsmodel

Het Miljonairsmodel is ontwikkeld door Casper Camps. Camps heeft een managementopleiding gedaan aan Hogeschool Inholland, waarna hij een aantal functies als verkoper heeft gehad. Daarna heeft hij zijn eigen bedrijven opgericht, met als laatste product het Miljonairsmodel.

Dat Miljonairsmodel wordt uitgelegd op de website van Camps. Wanneer die website wordt bezocht gaan de alarmbellen al rinkelen: het is een erg salesgedreven website met een design dat erg lijkt op dat van een aantal andere duistere websites.

Dan zien we Casper Camps zelf in beeld verschijnen, iets dat overigens nog wel vaker gebeurt in onze zoektocht. Camps legt in het filmpje zogenaamd uit hoe het miljonairsmodel werkt. Althans, dat lijkt zo: eigenlijk legt hij uit welke resultaten er geboekt zouden kunnen worden, niet wat er exact in het programma zit wanneer dat wordt aangeschaft.

De website en de filmpjes doen niets anders dan hebberigheid opwekken. Je kunt immers snel rijk worden, maakt het dan echt uit hoe? Pas na aanschaf van het befaamde Miljonairsmodel komt men erachter wat precies de bedoeling is. Zoiets als de Albert Heijn die je een blik verkoopt met ‘iets lekkers’ erin, pas als je het koopt kom je erachter wat het is. Misschien erwten, misschien perziken en misschien stiekem toch rotte tomaten. Wat Camps verkoopt lijkt het meest op het laatste.

Hoe werkt het Miljonairsmodel?

Hoe het Miljonairsmodel werkt kunnen wij helaas niet met volledige zekerheid zeggen. De reden daarvoor geeft Casper Camps al aan: het is een geheim rapport en alles werkt via een geheim programma. Wil je het weten, dan moet je betalen. Allemaal leuk en aardig, maar de prijs van 2000 euro die uiteindelijk wordt gevraagd is het ons niet waard. Toch kunnen we aan de hand van ervaringen die op internet gepost worden wel wat zinnigs vertellen over de werking van het befaamde/beruchte Miljonairsmodel.

Wanneer het Miljonairsmodel wordt aangeschaft wordt eerst gekeken of je wel de juiste ‘mindset’ hebt. Heb je die niet, dan accepteert Camps je niet in het programma. Toch zijn er geen personen bekend die niet worden geaccepteerd. Daarom lijkt het alsof Camps enkel en alleen deze regel heeft ingesteld om het programma elitair te laten lijken. Immers: zaken die elitair lijken, zijn meer geld waard. Marketingles 1 (geen idee of die aan bod komt in zijn programma trouwens).

Ben je eenmaal geaccepteerd, dan kun je beginnen met het Miljonairsmodel. De eerste stap is dan het promoten van de website van het Miljonairsmodel. Voor elke nieuwe klant die je Camps aandraagt krijg je een bepaald bedrag. Hoe langer die persoon lid blijft en lidmaatschapsgeld betaalt, hoe langer je betaalt krijgt. Het is dan ook niet zo vreemd dat er op het web tientallen websites te vinden zijn die lyrisch zijn over het Miljonairsmodel en proberen om lidmaatschappen te slijten.

Na die fase komt de fase waarin ook andere producten verkocht kunnen worden via ‘affiliate marketing’ (bijvoorbeeld: ik zet een boek op mijn website met een linkje naar bol.com, jij koopt dat boek via die link en ik krijg een kleine vergoeding van bol.com). Daar gaat hij ook in op het lokken van bezoekers met advertenties. In fase 3 gaat het over het ontwikkelen van eigen producten die verkocht kunnen worden. Daarnaast geeft hij tips over wat met het verdiende geld gedaan zou moeten worden (investeren in goud).

Hoe verder je komt in het programma, hoe meer video’s je moet bekijken en hoe meer informatie je krijgt. Exclusieve en geheime informatie zegt Casper Camps. Niet Snel Rijk denkt daar anders over.

Onze kritiek op de werkwijze in het Miljonairsmodel

De informatie die Casper Camps geeft in zijn Miljonairsmodel is namelijk niet exclusief en geheim. Meerdere personen hebben reeds aangegeven dat een groot gedeelte van de informatie exact hetzelfde is als de informatie die de Amerikaan Steve Iser eerder al aanbood tegen betaling. Daarnaast is vrijwel alle informatie gratis op het internet te vinden.

Ook lijkt het Miljonairsmodel enigszins op Multi Level Marketing. Het aandragen van nieuwe bezoekers om zelf verder te komen in het programma én om zelf passief inkomen te verdienen komt in elk geval erg in de buurt. Als je al wat langer meeleest, is het duidelijk dat wij geen fan van Multi Level Marketing zijn.

Net als bij Multi Level Marketing lukt het slechts 2% om succesvol te zijn met zijn product. Dit geeft Camps zelf toe in een interview met de Belgische tv-makers van het programma ‘Koppen’. 98% faalt volgens Camps doordat ze zelf iets fout doen, niet doordat zijn materiaal wellicht niet doet wat hij belooft. Misschien is dat zo… toch lijkt het ons logischer dat het aan het materiaal ligt. Zelfs al is dat niet zo, waarschijnlijk dacht iedereen die er veel geld in heeft gestoken dat het een succes zou worden. Waarom zou het jou wel lukken?

Mocht het je lukken, dan geeft hij als tip het geld te investeren in goud. Dat moet dan wel gebeuren via zijn eigen affiliatelink, waardoor hij er nog iets aan verdient. De vraag is of goud wel zo’n goede investering is, voornamelijk aangezien de goudprijs erg fluctueert. Waarom niet investeren in bijvoorbeeld aandelen (en dan specifiek in indextrackers)? Waarschijnlijk omdat Camps daar niets aan verdient.

Ten slotte is de vraag: waarom zou Camps zijn geweldige kennis in het Miljonairsmodel bundelen en verkopen voor een dergelijke lage prijs (ja, de prijs is laag, wanneer je bedenkt dat het je duizenden euro’s per maand zou moeten opleveren zonder verdere moeite). Waarom doet hij dit dan niet zelf? Waarom huurt hij niet iemand in voor het minimumloon die hij dit laat doen voor hem? Casper Camps profileert zich als een typische ‘Word snel Rijk Goeroe’. In tegenstelling tot de tientallen lyrische reacties op internet geloven wij totaal niet in zijn plan.

Quasi-kritische reviews van het Miljonairsmodel

Is er dan niemand kritisch behalve Niet Snel Rijk? Jawel, maar die personen zijn bijna niet te vinden in de zoekresultaten van Google.

De volgelingen van Camps (het lijkt immers op een sekte) maken namelijk websites aan met pagina’s die enkel en alleen bedoeld zijn om hoog in Google te komen op zoektermen als bijvoorbeeld ‘miljonairsmodel oplichting’. Degene die dus wil weten of het oplichting is, komt niet bij een onafhankelijke site uit, maar bij een site van een van de volgelingen van het Miljonairsmodel die die site heeft gemaakt om mensen door te sluizen naar het Miljonairsmodel. Waarschijnlijk doen zij dit op aanraden van Camps, aangezien de websites vrijwel hetzelfde uitzien en het lastig is om de websites weg te klikken doordat ze pop-ups aanmaken.

Dit is opzettelijke misleiding door degenen die het programma volgen, waardoor negatieve signalen vrijwel niet te horen zijn. Ook dit artikel zal ergens onder die positieve en quasi-kritische reviews eindigen.

Wat we daaraan kunnen doen? In geen enkel ander artikel hebben we het expliciet gevraagd, maar om hoog in Google te komen vragen we je om dit artikel te liken, te sharen, te delen of op je eigen site een link te posten. Google vindt dat belangrijk en dat levert een hogere positie op, waardoor ook dit tegengeluid tegen het Miljonairsmodel gehoord kan worden.

Snel rijk met het Miljonairsmodel? Nee, en ook niet langzaam.

Waarschijnlijk hoeven we de vraag ‘Kun je snel rijk worden met het Miljonairsmodel?’ niet meer te beantwoorden. De rest van het artikel spreekt voor zich. Nee, het is niet mogelijk om er snel rijk mee te worden, of om er überhaupt rijk mee te worden. De kans dat je je geld terug gaat verdienen met de informatie uit het Miljonairsmodel is minimaal.

Er is overigens één persoon die wel succes heeft met het Miljonairsmodel: Casper Camps. Hij zit heerlijk op Curaçao en leeft van de échte passieve inkomsten die zijn volgers voor hem genereren. Geniaal businessmodel, dat wel…

39 gedachten over “Het Miljonairsmodel van Casper Camps écht kritisch bekeken”

 1. deze schrijver ‘weet’ alles over een online cursus die hij/zij zelf nooit heeft gezien, laat staan gevolgt….toch een zeer uitgesproken negatieve ‘mening’. Typisch kritisch Nederlands en daarmee zichzelf berovend van enige vorm van succes. Stik jaloers op andren die wel succesvol zijn uiteraard.

  1. Klopt inderdaad: wij hebben de cursus niet gevolgd, maar dat wil niet zeggen dat we er niet over mogen schrijven.

   Verder zie ik u geen tegenargumenten aandragen tegen de stellingen die in het artikel worden ingenomen. Ik zou zeggen dat u die wel te berde zou brengen als u die had, toch?

   1. Heel kort even…. Iedere maand al bijna anderhalf jaar 400 euro passief aan inkomsten. Verdiep je eerst in een cursus voordat je er over schrijft. Lijkt me toch echt beter hoor.

   2. Ik heb Casper zijn dvd pakket over internetmarketing gekocht
    6 jaar geleden.
    En dat was gewoon een prima product!!
    Het was wel prijzig om als gewone werknemer te betalen (2500,-)
    En je moet echt zelf wat doen om het succesvol te maken.

    Zijn producten zijn geen magische pil zoals hij ze wel verkoopt, maar wil je gewoon
    even gas geven en ervoor gaan dan verdien je je geld dubbel en dwars terug.

    P.S. Maverick heb ik niet gekocht omdat ik weet dat je gewoon net als bij ander werk ervoor moet werken. Geen magische pil, Wel een methode om financieel vooruit te gaan)

 2. beste nietsnelrijk

  ik heb zelf wel eens een paar keer iets besteld bij deze heren. mij lijkt het zeer lastig iets te verdienen via mini websites met affiliate linkjes erop of iets in die geest want het is geen geheim je kan zelf ook geld verdienen met paypro of clickbank het is alleen lastig om bezoekers te krijgen die die producten kopen. het kost je veel tijd en moeite zoiets op te zetten. maar ik denk wel dat als het je lukt een bezoekerstroom te genereren je gerust wat kan verdienen maar miljoenen? nee dat zeker niet maar als je passief zon 1600 euro naast je baan kan verdienen wat ik wel denk dan is dat een leuk extraatje. we moeten niet vergeten dat overal waar veel geld verdinet word er jaren aan werk aan vooraf zijn gegaan. niemand kon direct hardlopen na zijn geboorte we leren alles met vallen en opstaan. dat dhr camps wat exta wilde verdienen snap ik en zijn systeem klopt echt wel alleen ze maken het de mensen veel te moeilijk. het zou makkelijker zijn gewoon geld te betalen en een pyramide systeem ( want dat is dit model ) te maken en dat aan de mensen uit te leggen op de site. het kan al met 5 euro. laat iedereen 5 euro naar je overmaken en zeg tegen de rest van de volgers dat ze hetzelfde moeten doen quite simpel d8 ik zo ik zal binnenkort zelf zoiets opstarten via facebook. eens kijken wie er dan echt slapend rijk gaat worden

 3. Beste nietsnelrijk,

  Zelf ben ik lid van het miljonairsmodel en ik ga geen affiliatelink plaatsen, dus ik verdien hier niets aan!

  Sinds de lancering van het miljonairsmodel ben ik lid en dat bevalt me heel goed.

  Natuurlijk is er de mogelijkheid om het miljonairsmodel te promoten en het zou ook dom zijn om die mogelijkheid niet te bieden.

  Daarnaast krijg je echter nog een heel scala aan mogelijkheden waarmee je uit de voeten kan met het verdienen van geld.

  In het begin heb ik mij gefocust op het promoten van het miljonairsmodel om te kijken hoe dat mij vergaat, maar ik ben al heel snel mijn horizon gaan verbreden en heb inmiddels een een site draaien op gebied van gezondheid.

  Natuurlijk ligt er een focus op sales, maar er ligt ook een focus op toegevoegde waarde.

  Die toegevoegde waarde heeft als gevolg dat mensen vanuit wanhoopssituaties weer vol in het leven staan.

  Ik krijg dit meermalen teruggekoppeld via mail en social media.

  Dit heb ik bereikt met technieken van het miljonairsmodel en ik hou er nog een boterham aan over ook.

  Dat lijkt mij win-win-win of zie ik dat verkeerd?

  En even een puntje van kritiek wat betreft jouw werkwijze:

  Jij/jullie zijn ook niet onafhankelijk, aangezien je verdienmodellen hebt gekoppeld aan deze website.

  Je hebt de site: nietsnelrijk genoemd, omdat mensen zoeken op de term snel rijk.

  Ook heb je van het succes van het miljonairsmodel en daarmee casper camps de kans gezien om te scoren op beide termen.

  Vanuit marketingopzicht krijg je de complimenten, maar het feit dat je adsense en banners draait zegt mij dat jij dit enkel doet vanuit een marketingtechnisch concept.

  Daarmee is jouw zogenoemde ‘Echte onafhankelijkheid’ wat mij betreft van tafel.

  Veel succes verder!

  Groeten,

  Bastiaan (iemand die echt onafhankelijk is in deze)

  1. Wij gaan in tegen de werkwijze van het Miljonairsmodel. Het is bijna misdadig om mensen zoveel geld te laten betalen, iets dat ze enkel doen omdat hun enorme rendementen worden voorgespiegeld. 98% faalt met het Miljonairsmodel, dat zegt eigenlijk wel genoeg. Dan hebben we nog niets gezegd over de websites die mensen moeten oprichten van Casper Camps, over het feit dat het Miljonairsmodel enkel oude technieken herkauwt en twijfelachtige adviezen geeft (te tip om te beleggen in goud onder meer).

   Wij zijn inderdaad niet geheel onafhankelijk van adverteerders, daar zijn we dan ook geheel transparant in. Wij gebruiken onze adverteerders om onder meer de hostingkosten te betalen. Daar is niets mis mee, aangezien wij proberen in onze artikelen met sluitende argumenten te komen, waardoor eenieder zichzelf kan overtuigen en het al dan niet aanwezig zijn van een adverteerder niets uitmaakt.

 4. Wat een aparte beoordeling ! Hoe kun je nu een echte review geven over een product wat je niet eens kent…De reden dat er niet eerder (duidelijk) word omschreven hoe het werkt, is dat mensen anders “zelf” op deze manier proberen geld te verdienen. Het grote punt is dat je precies moet weten hoe het werkt, om daadwerkelijk geld te verdienen op deze manier.
  Mr. CC heeft dit allemaal onderzocht, getest, en heeft er een opleiding achter staan; waardoor je direct 100 stappen vooruit neemt, zodat je ook echt geld gaat verdienen.
  Dit is een van de weinige manieren waarop je direct geld kunt verdienen. En volgens mij word er ook heel duidelijk uitgelegd dat je dit zelf moet doen, als je namelijk niets doet, verdien je ook niets.
  Ik ben zelfstandig, en onafhankelijk. Ondertussen alweer jaren bezig met internet marketing, en ik kan met 100% zekerheid zeggen dat Casper Camps het beste (en eerlijkste) programma heeft. Ik heb ze allemaal geprobeerd, in binnen EN buitenland!
  Als je geen geld wil verdienen met de hulp van Casper Camps; doe het dan lekker niet!
  Dit is niet voor iedereen; alleen voor mensen die het echt willen, en het ook doen!
  Ik heb mijn pagina [SPAM] online gezet voor vrienden en kennissen. Allemaal wilden ze weten hoe ik online geld verdien. Een aantal heeft het geprobeerd, maar is niet geslaagd. En weet je waarom? Omdat ze niet die paar uurtjes per week willen besteden voor een paar 100 euro extra. Ik heb zelfs landingspagina`s aangemaakt voor sommigen (gratis!) en ze doen er niets mee. Sommige mensen willen nu eenmaal liever niets doen, en alleen maar klagen.
  Deze link: [SPAM] is niet voor iedereen. Ik geef hem ook niet meer door aan iedereen.. En weet je waarom? Als je geen drive hebt om geld te verdienen, zul je ook niets verdienen. Ik heb geen zin in klagende mensen, die simpelweg niet doen wat ze voorgedaan word!
  Dus.. Als je gewoon lui en sceptisch wil zijn; laat het miljonairs model dan gewoon aan je voorbij gaan! Des te minder mensen mee doen, des te minder concurrentie er komt!
  Des te langer ik winst boek op deze manier. Ik wil trouwens best toegeven dat er meerdere wegen zijn die naar Rome leiden.. Alleen moet je daarvoor meer investeren, harder werken, en moet je langer wachten voor je iets verdient! Maar goed.. Als je stil blijft staan, kom je nooit in Rome!

  1. Kortom, u zegt: het kost weinig tijd, weinig inspanning en gemakkelijker snel veel geld verdienen bestaat niet. Hoe kan het dan dat 98% faalt met het Miljonairsmodel? Waarom roept Casper Camps zijn volgelingen op om allemaal ‘quasi-negatieve’ reviews te schrijven over zijn programma? Dergelijke zaken zijn simpelweg misleiding voor het Miljonairsmodel. Als u het artikel heeft gelezen, weet u dat dit slechts een heel klein gedeelte van onze bezwaren zijn. Wij raden iedereen af om mee te doen aan dit ‘verdienmodel’.

   Daarnaast geeft u aan dat u blij bent als mensen het Miljonairsmodel aan zich voorbij laten gaan, aangezien dat minder concurrentie op zou leveren. Toch probeert u, door het opnemen van hyperlinks in uw bericht, mensen naar uw webpagina te sturen. Wij hebben even gekeken: daar gebeurt niets anders dan het werven van nieuwe leden voor het Miljonairsmodel. Dat is op zijn minst apart én zorgt ervoor dat u niet echt onpartijdig bent in deze discussie.

   Het is jammer dat u de zoveelste bent die zich met dit soort praktijken bezig houdt.

   Trouwens, we hebben de spamlinks die u in uw bericht had opgenomen weggehaald. Daar zijn mogelijkheden tot reageren op onze website niet voor bedoeld.

  2. Kijk dit is nog een eens een leuke reactie waarin je kunt opmaken dat het geheel kan werken maar wel degelijk afhankelijk is van de inzet van andere MENSEN.

   En dat nu zo jammer van dit soort MLM (Piramidespel gekoppeld aan een “virtueel” product) systemen. Je bent en blijft afhankelijk van de inzet van andere MENSEN.

   Ik zelf heb in de jaren 90 meegedaan aan het beruchte TITAN, later omgedoopt tot Eurostar en daar zelfs een behoorlijk centje aan verdiend. Geheel negatief over dit soort systemen ben ik dus niet.

   Maar ik heb daar wel een aantal dingen geleerd die mij een behoorlijk andere kijk heb gegeven over MENSEN in het algemeen.

   De filosofie van TITAN toen der tijd was ook om MENSEN uit te nodigen waarmee je een STERKE VERTROUWENSBAND had. Familie of zeer goede vrienden. De bedoeling was drie mensen te introduceren waarvan er twee naar je voorganger in de piramide ging en de derde voor jou aan de slag enz. enz. De derde startte als ware voor jou een nieuwe (eigen) piramide en je mocht zelfs nog meer mensen introduceren die dan weer extra lijnen (eigen piramides) naar jou konden genereren.

   Nu was ik in die tijd omringt door MENSEN waarmee ik een GOEDE VERTROUWENSBAND had en waarvan er een aantal de juiste MINDSET hadden om dit te gaan doen en de beschikking hadden over 6000 gulden benodigd voor de eerste eenmalige inleg. Maar de factor MENS en vooral hun EIGENWIJSHEID is iets wat gewoonweg niet te managen valt.

   TITAN investeerde toentertijd heel veel aandacht en trainingen in hun filosofie dat er een ZEER GOEDE VERTROUWENSBAND moest zijn met de mensen die je introduceerde. Dit is ook van belang omdat mensen waarmee je een zeer goede vertrouwensband hebt ook bereid zijn om zonder al te veel vragen 6000 gulden neer te leggen.

   Deze “kennis” kan je inderdaad overdragen aan een aantal van je lijnen maar bij lange na niet aan alle omdat mensen nu eenmaal EIGENWIJS zijn en geen mensen introduceren waarmee ze een vertrouwensband hebben maar bij VOORKEUR “OUDE” vrienden, vage vaak minder slimme collega’s of hun Ex-partner proberen te introduceren omdat ze in het begin (onderbewust overigens) het systeem nog niet vertrouwen en eerst even zonder risico willen uitproberen of het wel werkt voordat ze voor aap staan bij hun familie of (echte) vrienden.

   Casper geeft ook een aantal maal duidelijk aan in het begin van zijn salespagina dat hij de factor mensen geheel uitschakelt.

   Lees je echter door op zijn pagina dan kom je op een gegeven moment op het punt dat hij zelf zegt dat je niets hoeft te verkopen omdat “Wij dat voor je doen:” Daarmee geeft hij al aan dat hij en aantal door hem opgeleide “Marketing managers” onder hem heeft staan die er op getraind zijn om de MENSEN te selecteren die de juiste eigenschappen bezitten om bepaalde handelingen domweg uit te voeren en dus te DOEN VOLGENS ZEER SRIKTE RICHTLIJNEN.

   Laten we eerlijk wezen. Er wordt iets verkocht en doorverkocht. Dit is een “Geheimzinnig product waar iedereen behoefte aan heeft” Zo geheimzinnig is dit overigens niet. Dit product is gewoon GELD. Het is dus de bedoeling dat je door middel van handelingen en reclame MENSEN bij hem dient te introduceren. De “Marketingmanagers” nemen de zaak dan over.

   Geloof me dat deze “Marketingmanagers” alleen tijd en moeite steken in MENSEN die DOEN.
   Je geeft zelf al aan (Casper overigens ook) dat er zonder DOEN niets gebeurd.

   Nu moet je jezelf afvragen hoeveel grip je kan hebben op de kennissen van kennissen van kennissen die bereid zijn iets te DOEN… dit dan ook nog zonder eigen inbreng (Eigenwijsheid)
   Deze mensen moeten dan ook over het kapitaal beschikken (150 Euro per maand) Misschien kan jij dit wel omdat je vrijgezel bent en bij je ouders woont maar na een aantal stappen verder heb je er geen grip meer op of een familie met vier kinderen dit ook per mand kan ophoesten.

   In theorie en op papier is er vaak geen speld tussen dit soort systemen te krijgen maar in de praktijk kan je ze heel simpel vergelijken met het volgende voorbeeld.

   Iedereen heeft voor zijn werk of ergens anders wel eens een cursus communicatie gevolgd.
   Vaak begint zo’n cursus met het “spelletje” dat de gehele klas in een kringetje zit en dat er door de docent een “zin” in iemands oor gefluisterd wordt die dan vervolgens doorgefluisterd word enz.. 75% Van deze zin gaat verloren door de zogenaamde “ruis” in communicatie of begrip.

   Tevens spelen de menselijke factoren VERTROUWEN, ANGST, en DOEN een essentiële rol.

   Mvg,
   Jeroen

 5. Ongeloofelijk dat er zulk soort mensen bestaan. Steel alsjeblieft een huis leeg maar ga niet mensen op deze pyramidespel manier mensen oplichten.

  Ik zal geen dreigementen doen maar je zal die casper camps toch wat.

 6. ik heb het miljonairsmodel gevolgd, al zijn adviezen opgevolgd, mijzelf voor mijn hele familie en vrienden voor aap gezet, verschillende websites opgestart, tot 50 bezoekers per dag geleerd te krijgen dankzij casper, echter heeft het me totaal 450 euro gekost en heb ik 0 euro verdient!
  miljonairsmodel is voor mensen die geloven in iets wat te mooi is om waar te zijn, tenzij je het natuurlijk leuk vindt om de hele dag te ”hopen” dat iemand ook zo een sul is om het te proberen!
  casper camps heeft mij een hoop tijd en geld gekost en ik ga het wel op mijn eigen manier maken in deze wereld, tenslotte zal ik een bezoekje brengen aan onze casper, en ik zal mijn leven geven om het zijne te verwoesten!

  beetje mensen oplichten om zelf rijk te worden, geloof me dat je je diep schaamt als je oud bent en iemand vraagt je wat je voor werk hebt gedaan!

  1% van de mensen die meedoen aan MLM oftewel PYRAMIDESYSTEMEN word ECHT rijk, en jij denkt echt dat je daarbij zit?! maak me niet warm of koud, ik heb er 4 maanden AL mijn tijd ingestoken om bij die 1% te zitten en waar denk je dat ik nu ben? VERDER TEN GRONDE

  Bedankt voor het lezen en ik hoop dat jullie ook mensen gaan helpen met rijk worden, ik heb een nieuwe manier gevonden EN RAAD EENS: het afraden van het meedoen aan MLM modellen! recent nog 2 vrienden van me geholpen die ook ”nooit meer gingen werken”, ik voel me super!

 7. Eerst en vooral, snel rijk worden zonder er veel voor te hoeven doen is, ook op internet, onmogelijk.
  Vorig jaar heb ik eens een reeks video’s gezien van Casper die dienden ter promotie van zijn miljonairsmodel. Op de technische details na werd daar volledig uit de doeken gedaan hoe zijn systeem werkt en, al was het niets nieuws wat hij predikte, onwaarheden werden er ook niet verteld. De methode zoals hij die aanprijst wordt in Amerika reeds meer dan 10 jaar succesvol toegepast. Na het bekijken van zijn presentaties was ik er wat betreft know how niet echt op vooruit gegaan maar het had me wel wat ideeën gegeven. De software en templates die hij in zijn programma mee levert had ik al snel (gratis) online gevonden. Door omstandigheden heb ik er verder geen tijd meer in kunnen steken maar op papier had ik mijn hele business zo goed als klaar.
  Het kan dus ook zonder grote (financiële) investeringen maar dan moet je er wel veel tijd in kunnen steken. Op dat vlak moet ik DJ hierboven bijvallen, als je niets doet zul je ook niets verdienen. Ik heb de laatste jaren ook al heel wat geld uitgegeven aan ebooks en software en ik heb ze allemaal gelezen en of getest maar uiteindelijk komt het allemaal op hetzelfde neer, hard werken en pas dan zul je er de vruchten van plukken. Het maakt in wezen ook niet zo veel uit wat je doet als je je focus maar bewaart en consequent bent. De reden dat 98% van de mensen niet slaagt is niet omdat het programma van Casper niet goed is maar gewoon omdat deze mensen met geen enkel programma zullen slagen. Luiheid wordt niet betaald en zal dat ook nooit worden.

 8. Ik zal er nooit aan beginnen om 2000 euro te betalen voor een zgn. Geheim. Zware onzin. Geld verdienen daar moet je hard voor werken. Als hij zon goed plan had dan moet hij transparant zijn. 2000 euro betalen is niet gratis. Al die geheimen geeft weer dat het meer op oplichting en mlm lijkt.

 9. Welll, ik ben een van die zogenaamde “slachtoffer” van de miljonairsmodel. Ten eerste heb ik ook andere te dure programma’s aangeschaft op internet. Maar wat miljonairsmodel betreft, was ik tevreden en ben ik nog steeds tevreden over wat ik toen had geleerd. Jammer dat ik niet rijk ben geworden, want natuurlijk kon ik er niet zo hard eraan werken als misschien anderen, Maar ik heb wel technieken geleerd over internet marketing waar ik nergens anders kon vinden. Dus ik zie het als een investering, en niet als oplichting. Je betaal toch ook zo veel aan schoolgeld? Dus ja, als je over iets wilt schrijven, goed of slecht, moet je eerst erover WETEN. En niet DENKEN dat je erover WEET. Ik heb veel geleerd, en daarvoor blijf ik Casper Camps wel dankbaar!!! Ik ben wel gestopt na 1 maand, want het was me te duur, en kon niet eraan werken zoals ik wou, als alleenstaande moeder van twee baby’s toen en zonder oppas.

 10. gisteren heeft casper weer een nieuw project gelanceert.
  ProjectX eigelijk zegt dit al genoeg project x! please casper bedenk een betere naam.
  Casper denkt dat hij pinterest kan verslaan en heeft samen met een neiuw maatje iest nieuws bedacht. Eerst was het goud, toen was waten het opties en nieuw social media. En allemaal volgens het zelfde pricipe groot aankondige mooie presentatie en jongens wel gelijk inschrijven anders kan het niet meer.
  volgende dag komt er altijd een replay en zijn er nog plaats beschikbaar.
  Ik zeg hier niet dat casper je niet de mogelijkheid bied geld te verdienen op internet. Maar zo makkelijk als hij het doet voorkomen is het erg niet. Met dit project hebben ze €150.000 nodig. Wat ze zeggen in ander projecten is dat je duizende euros per maand kan verdienen en als je ze mag geloven zijn er zelf volledig binnen. Geweldig natuurlijk maar als je miljoenen per jaar verdient waarom heb je dan 1,5 ton nodig van hard werkende goed golvige burgers.
  Leuk is ook de reacties als hij vraag of iedereen hem goed kan horen. Altijd bekende die er elke keer weer intrappen.
  Deze man is gewoon super gevaarlijk.

  1. Bedankt voor de update. Als mensen bij een clubje willen, dan kunnen ze maar beter bij de een sportclub, dan doe je nog wat zinnigs met je geld, namelijk iets aan je gezondheid en geluk.

   Enige tijd geleden heb ik een MLM club van binnenuit kunnen bekijken en na lang nadenken en luisteren naar de leiding begreep ik eindelijk de clou van het verhaal. Een rechercheur in Rotterdam heeft uitgelegd waarom het een piramideconstructie betrof. Het ging overigens om Wellness. Ik had (veel te dure) promotieproducten ingekocht. NB, promotiemateriaal zou gratis kunnen zijn. Je betaalde belachelijk veel voor doosjes met energie- en vitaminenpillen en poeders die je ook bij het Kruitvat kunt halen of bij de buurtsuper. Leg er een glossy magazine naast, voel je op vakantie en je bent net zo ver. Je hoeft dan niet ademloos te gaan luisteren naar de bla-bla verhalen.

   Via de Nederlandse tak kon ik mijn geld niet terug krijgen. Toen ik naar Amerika belde liet de jongeman van de schrik de telefoon vallen. Ik legde hem alleen maar uit dat ik geen bedrijf was maar een consument en onder het consumentenrecht viel. Uiteindelijk heeft Amerika mij het grootste deel van het geld terugbetaald. Het is wel duidelijk dat je bij dit Elitair aandoende Miljonairsclubje vooral voor de bekende gebakken lucht en clichés betaalt. Ja, natuurlijk zeer vermakelijk dat 98 procent van de mensen faalt en dat dat hun eigen schuld is. Je krijgt (en dit lijkt erg op sektes zoals Landmark en Scientology) vooral de horen dat jij faalt en allerlei problemen hebt waar je overheen moet komen met hun cursus. Het systeem is uiteraard perfect, en jij bent de looser die een winnaar KAN worden. Het wekt een weemoedige glimlach op.

   In ieder geval, als je het leuk vindt om mensen te ontmoeten en het niet erg vindt om lucht te promoten moet je zeker deze Elite bezigheidstherapie volgen. Je kunt natuurlijk ook mensen bij andere clubs ontmoeten, zoals de voetbalclub, atletiekbaan, yogaclub, een cursus volgen bij de volksuniversiteit, schrijven voor Amnesty International of een koffie gaan drinken bij de buren of een avondje gaan dansen. Sociaal, sportief, humorvol of eerlijk zul je niet zo heel snel bij de Elite Miljonairsclub vinden … en geld blijkbaar ook niet. Wel veel pretenties als je die zo leuk vindt.

   Nietsnelrijk, bedankt voor de open en informatieve website. De spam van de Elitaire Miljonairs filter je er zo tussenuit.

   Phoebe

 11. Wel grappig om al deze reacties te lezen. Ik overweeg om in te stappen. Van de negatieve verhalen op deze site val ik niet echt van mijn kruk.
  Ten eerste: je kunt schoenen bij zowel de Aldi als bij een Nike-sportzaak kopen. In beide gevallen zijn het schoenen en in beide gevallen ga je niet of kreupel lopen of zweven, wat marketeers je ook proberen te laten geloven. Als ik het goed begrijp heeft deze Casper een internmodel opgezet voor dummies, waarbij je geld verdient met doorverwijzen. Het feit dat deze info met wat moeite gratis te vinden is op internet doet daar niets aan af. Duuuh. Tja, dat is wat mij betreft niet anders dan een paar Nikes kopen voor de naam, ipv een paar trimschoenen van de Aldi. En andere informatiesystemen die zowel gratis als met een glamourverpakking tegen een forse prijs te verkrijgen zijn. Alleen met dien verstande dat deze Casper hapklare brokken heeft gemaakt en een systeem om zijn eigen systeem te promoten en hij verdient daar vast geweldig aan. Je mag er iedere maand uitstappen. Ik heb wel extremere modellen voorbij zien komen. Klinkt een beetje als ouderwets Nederlandse jaloezie en het linkse verlangen om samen arm te zijn. Waarbij ik wel dankzij bovenstaande tips even ga uitzoeken of Paypro en Clickbank ook interessant zijn en zo niet, bij teveel gedoe een tijdje dit model evt. uittest.

 12. Voor het eerst dat ik reageer op zn onzin blog als deze!!! 99% van de mensen faalt omdat ze LUI ZIJN EN NIKS DOEN!! Casper is de laatste die zal zeggen dat je met 1 druk op de knop 1000den euro’s per dag gaat verdienen!! Zijn cursus geeft zoveel informatie waar bijna geen een andere IM cursus tegenop kan!! Sneu dat jij een blog maakt om iemand af te branden terwijl je het product niet eens kent!! Dan heb je een aardig bord voor je kop.. Zn hekel aan mensen die oordelen op basis van niks!!! Ik verdien 3000-8000 pe maand! Mede dankzij Casper!!

 13. Ik was aan het zoeken op Internet en kwam het miljonairsmodel tegen.
  Ik dacht al, dit is vast te mooi om waar te zijn.
  Toen heb ik nog wat onderzoek gedaan en toen kwam ik jullie site tegen.
  Goed dat jullie mensen voor deze klootzak Casper Campen waarschuwen.
  Je zou die man heel wat jaren in de cel moeten stoppen voor afpersing.
  Wat vreselijk dat zo veel mensen hier hun geld aan kwijt zijn geraakt.

 14. zoals elk ander programma van internet marketeers , moet je zien als les en leergeld . zelf ben ik eens bij een meeting geweest van Casper . heele toffe avond entree was maar 25 euri . ook heb ik ooit eens 2 dingen/programma gekocht voor rond de 150 euro . was me ook dubbel en dwars waard. zelf ben ik bezig met een eigen online verdienmodel . en vind de films van deze mensen tof en leuk om te zien . soms koop ik nog wel eens wat , en zie dit als donatie . dus zal nooit duure prg kopen .

 15. Ik ken de heer Camps al heel wat jaartjes. Nee, niet persoonlijk, hoewel… ik heb hem wel eens aan de telefoon gehad.

  Jaren geleden heb ik eens een internet marketing cursus van hem aangeschaft en gevolgd. In eerste instantie vond ik dat toen heel goed en ook de communicatie van Casper was ok.

  Later ben ik datzelfde product (succesvol) als affiliate gaan promoten. Ongeveer in diezelfde periode echter begon Casper een andere koers te varen en begon ik het gevoel te krijgen dat hij meer en meer mensen begon te misleiden. Hoe meer ik zelf leerde over internet/Affiliate marketing des te meer rode vlaggen ik begon te zien rond zijn nieuwere producten.

  Omdat ik ook een IT achtergrond heb was het voor mij bijvoorbeeld niet zo moeilijk om zelfs via de broncode van zijn websites te achterhalen welke tools hij eigenlijk gebruikte o.a. om te verkopen. Dit bleken dan vaak tools te zijn die je inderdaad gratis op internet kon vinden.

  Het liep uit de hand toen Casper Camps ergens in 2007 of 2008 met z’n volgende grote “Geheim” kwam. Door wederom zijn broncode te raadplegen kwam ik er achter dat hij, toen voor de eerste keer, een product (Duitstalig) rond het beleggen in goud begon aan te prijzen.

  In die tijd begonnen ook mijn eerste reeks product reviews (Ja, ik heb ook een product reviews site) en ik schreef dus over mijn bevindingen rond de veranderende Casper Camps. Ik legde ook het geheim bloot en waarschuwde hiervoor omdat het werkelijk zeer bedenkelijk was.

  Prompt kreeg ik toen dat beruchte telefoontje van de heer Camps waarin hij me onder behoorlijke druk zette ( ik zal niet zeggen bedreigen) om zijn “goede naam” niet te misbruiken en om mijn info van het net te halen.

  Vanaf dat moment wist ik dat Casper geen malse jongen was en dat hij redelijk ver kon gaan jegens diegenen die hem konden blootleggen.

  Vanaf dat moment wist ik ook dat hij, ondaks dat hij het goed kan uitleggen en zijn materiaal niet perse slecht is, niet de juiste persoon is om mee om te gaan.

  Het is waar, hij kan waarde leveren maar je betaalt bij hem soms het tien-voudige vann wat de cursus eigenlijk waard is want………effectief……. veruit het meeste van wat hij verkoopt voor schandalig veel geld IS vrij te vinden op internet.

  Mijn advies: mensen, ga geen duizenden euro’s uitgeven aan dit miljonairsmodel als je met ongeveer 70 euro aan kosten hetzelfde kan leren. Op mijn eigen website bijvoorbeeld staat een review over een product waar je de basiskennis voor affiliate marketing zelfs GRATIS kan krijgen. Ik geef je mee wat ik aan mijn bezoekers meegeef: Voor je een cursus aanschaft, onderzoek. Zoek reviews – de echte! En neem nooit zomaar iets aan. Noch van de salespage, noch van één persoon. Trek zelfs mij hier in twijfel want door dat te doen ga je verder onderzoeken en door verder te onderzoeken wordt je wijzer en kan je beter beslissen en kan je bepalen of ik, of iemand anders die reageerde gelijk had of niet. Doe uiteindelijk altijd wat JOUW stemmetje je ingeeft.

 16. Ik vind de website echt lulkoek! Ik ben al miljonair geweest door middel van Casper Camps en heb door de loop der jaren al heel veel verschillende dingen kunnen kopen. Laat ik mezelf eventjes aan deze website voorstellen; mijn naam is Jacob-Jan Arjan Wubs. Ik ben 23 jaren oud, geboren in Winschoten, opgegroeid in Oude Pekela en woonachtig in Onstwedde. Ik ben een zakenman. Ik ken Casper Camps persoonlijk omdat ik hem ooit ontmoet heb in Onstwedde. Ik wil dan ook dat deze domein met ingang van nu van internet afgehaald wordt. Omdat er gewoonlijk teveel onzin op staat. Verkoop dit domein maar…

  1. U mag vinden wat u wil. Natuurlijk bent u, als geslaagde 23-jarige zakenman, reeds miljonair geworden door het advies van Casper Camps op te volgen, maar met uw talent is dat niet verwonderlijk. De vraag is: kan een gewone sterveling dat ook?

   Hoe dan ook meneer de zakenman, dat u wilt dat dit domein met ingang van nu van het internet wordt gehaald, wil niet zeggen dat wij daar gehoor aan geven. Start maar een kort geding of zo. Succes!

 17. Arjan,

  Camps is zelf geen miljonair geworden. Dus hoe kun jij het al zijn !?

  Weet je wanneer je miljonair wordt met het prog van Camps?

  Juist ja. Als de kippen tanden krijgen !

  Hoepel toch op joh, de zoveelste rare snuiter die Dat piramidespelletje van Camps komt propageren.

 18. BESTE MENSEN, LET OP: TRAP HIER NIET IN
  Je verdient niets, nada, noppes
  Je bent wel 350 euro kwijt !
  50 euro de eerste klap, daarna 150 per maand, eer je dit abonnement gestopt krijgt ben je namelijk al 2 x 150,- kwijt . plus die 50,- is in totaal 350,-. Minstens.
  Ik spreek uit eigen ervaring.
  deze boef zegt in de video dat je niet verder hoeft te komen dan fase 1 om te verdienen, nou ik ben tot en met fase 2 gekomen, maar helaas…gebakken lucht !
  Inderdaad. de enige die verdient is Camps zelf.
  ik stuurde hem tot drie keer toe een mailtje met het opzeggingsverzoek, na drie weken nog geen reactie. Pas toen ik het woord : ‘politie ivm oplichting’ gebruikte, kreeg ik de volgende dag een mailtje met: We vinden het jammer dat je….bla bla en ander bullshit !
  Sorry , maar al die mensen hierboven, of ze zijn affiliate, of ze zijn erin getuind en hopen nog aan dit MM piramidespel te verdienen !
  Te mooi om waar te zijn? Dat is het ook zo !

 19. Het programma van dhr. Camps is online marketing oftewel internet marketing. Alles komt vanuit de engelstalige grote landen overwaaien. Nu met het internet zijn niet alleen bedrijven zoals loi nti bevoegd cursussen aan de man te brengen. Maar nu kan een ieder zijn kennis in een online programma bundelen en een bedrag voor vragen. En persoonlijk vind ik dat een ieder vrij is om zijn programma duur of goedkoop te prijzen. Als je de online marketing materie beheerst betekent dat brood op de plank voor je gezin voor de rest van je leven. Met de kennis kan je ieder product aan de man brengen. Welk bedrag is dan waardig op te noemen die u deze kennis geeft? En ik begrijp de frustratie dat 98% het niet haalt om wat te verdienen. Maar dat 98% niks verdient is omdat het hard werken geblazen is. Online marketing is niet alleen links plaatsen en websites bouwen. Het omvat alles. Van het aantrekken van prospects tot het maken van die mensen tot klanten en de relatie zodanig onderhouden dat die mensen bij je blijven kopen. Kortom een vereiste is dat je een entiteit durft te zijn op het net. Velen durven dat niet. En hier in Nederland is het online marketing gebeuren door de gewone man nog behoorlijk pril. Dhr. Casper heeft gelijk als hij zegt dat je mindset goed moet zijn. En dat is niet gek als je bedenkt dat je een ondernemer wordt, bent. Mensen in het buitenland verdienen er goed mee. Hier moet de bekendheid nog gaan groeien. Goede nederlandse internetmaketers zijn Eric van Dieperink, Casper Camps, Maker van internet geheimen. Die verdienen er goed mee want ze hebben de kennis. Dus het is wel mogelijk om goed geld te verdienen but you got to know your stuff. En het gaat je tijd en geld kosten. En nog iets. Het was beter geweest toch het programma van dhr. Camps aan te schaffen alvorens een review te schrijven. Want U bent zelfmoord aan het plegen, want uw goede naam gooit U te grabbel. En in deze business is U goede naam alles. Had desnoods om een refund gevraagd.

 20. Hoi,

  Ik ben blij dat jullie deze website hebben gemaakt.
  ikzelf ben gelukkig nooit in zo’n val getrapt om dure programma’s te kopen.

  Niks van aan trekken de mensen die zeiken over dat jullie geld verdienen met jullie website.
  Die lezen gewoon niet goed.

  de website heet “niet snel rijk” en niet niemand mag geld verdienen via internet.nl

  Succes en ik hoop dat jullie veel mensen kunnen behouden om duizenden euro’s uit te geven.

  Net als met alle andere bedrijven: wil je geld verdienen moet je dag in dag uit hard werken.
  het zei aan artikelen schrijven hetzij aan promoten.

  Ik hoop dat jullie ooit kunnen stoppen met werk van de inkomsten van deze website, dan een internationale website opzetten en mensen laten zien dat je geen 2000 euro hoeft te ontfutselen van wanhopige mensen om geld te verdienen online.

  Succes!!

  Gr,

  Lars

  ik plaats deze reactie ook bij een artikel die meer gelezen word zodat mensen het lezen.

 21. Casper Camps is een bekende oplichter. Al in de jaren 80 van de vorige eeuw deed hij zich voor als uitgever voor een krant/magazine over het toen populaire programma Calamus, een desktop publishing programma voor de Atari ST waarmee voor drukkerijen professioneel drukwerk gemaakt kon worden. Er werd een proefnummer toegestuurd met daarbij informatie hoe je voor 60 gulden een jaarabonnement kon afsluiten. Dan zou iedere maand een magazine op de mat ploffen. Voor 60 gulden werd toen een jaarabonnement afgesloten, maar nu zo’n 35 jaar later wachten we nog altijd op de eerste uitgave. Na klagen werd geld terug beloofd, maar ook dat is natuurlijk nooit terugbetaald. Er is aangifte gedaan voor misleiding en oplichting, maar de politie heeft daar natuurlijk verder niets mee gedaan. Casper Camp is gewoon een rasechte oplichter. Het hoeft niet te verbazen dat hij zich daar nog altijd mee verrijkt en dat hij dat ook verder heeft uitgebouwd. Trap er dus niet in en ga in een zo groot mogelijke bocht om deze oplichter heen. Andere mensen moeten ook werken voor hun geld. Het is de hoogste tijd dat dit heerschap dat ook eens gaat doen, maar dan wel op een eerlijke manier.

 22. Wat een lachertje.
  Hij bied voor 2500 euro wat info, lol
  Deze man heeft gewoon een manier gevonden hoe hij mensen die het niet breed hebben een poot uit te draaien.
  Mensen kopen zo te horen dat pakket bij deze meneer voor 2500 en 98 procent faalt? hahaha dat zegt genoeg over zijn zogenaamde manier om rijk te worden. de enige die er rijk mee word is hij zelf want hij int die 2500 pp wel en jij verdient zakcentjes of zoald die andere 98 procent niks maar maakt alleen maar kosten. En waarom zou je als je zogenaamd zoveel kan verdienen hieraan dat met de wereld delen want tja dan heb je toch meer concurentie lijkt mij. en waarom vraagt hij om mensen te investeren als meneertje zelf al zo rijk is? dan kan hij van zijn eigen centen toch makkelijk investeren? het is gewoon een en al bedrog en de mensen trappen er gewoon in _O-

  ik denk dat je nog meer kans maakt om geld te maken door een bank te beroven en zelfs dat is een kleine kans maar dan maak je een veel betere kans dan met deze oplichtings praktijken _O-

 23. Tipje; ook zo’n clubje met grote beloftes’
  afvallen VI challenge
  nooit aan beginnen, ook 500,- euro inschijfgeld betalen.
  de chakes poeders zijn erg duur, en als je niet goed oplet betaal je voor maandelijke dashboard kosten ook rond de 30 euro. Had ik niet door en gaat via je creditkaart maandelijks eraf.
  Alleen een handje vol amerikanen zijn er rijk door geworden.Echt een Pyramide-systeem.Je bent gewaarschuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *